(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja - Varkaus
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Hydro-Set Oy:lle Hydrauliikka-asentajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Varkauteen. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan vuoden 2020 alkupuolella. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja työsopimuksen teet suoraan asiakasyrityksemme Hydro-Set Oy:n kanssa.

Tehtävänkuvaus

Tehtäviisi kuuluvat erilaisten hydrauliikkasylinterien sekä -koneikoiden huolto- ja asennustyöt. Pienemmät työt hoidat yrityksen toimitiloissa ja suuremmat asiakkaiden luona paikan päällä, joten B-ajokortti on pakollinen. Toimit työssäsi asiakkaiden apuna auttaen heitä huoltojen  suunnittelussa ja jaksotuksissa sekä opastat tarvittaessa heidän omaa henkilöstöään huoltojen suhteen. 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta soveltuvaa tekniikanalan koulutusta tai työkokemuksella hankittua osaamista. Voit olla koulusta vastavalmistunut tai jo kokeneempi tekijä. Pääasia, että olet valmis kehittämään omaa ammattitaitoasi ja pystyt toimimaan oma-aloitteisesti. Työtehtävässä pärjätäksesi tarvitset hyviä sosiaalisia taitoja, myyntihenkisyyttä, loogista päättelykykyä sekä kykyä lukea kaavioita.

Katsomme eduksesi hyvän kielitaidon sekä työkokemuksen/koulutuksen joltain muulta tekniikanalalta. Muita hyödyllisiä taitoja ovat muun muassa automaatiotekniikan perusteet, ohjelmointi, putkentaivutus, koneistus ja hitsaus.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisessa työympäristössä, jossa tavoitteenasi on ratkoa asiakkaidemme ongelmia hydrauliikan ja pneumatiikan parissa. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen, joka mahdollistaa töidesi sujuvan aloittamisen. Työssä on eduksi perusteiden ymmärrys sähkötekniikasta sekä mekaniikasta, joihin yrityksellä on mahdollisuus tarjota lisäkoulutusta oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 030 6090 674 tai sähköpostitse niko.laakkonen@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi