(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja, Toijala Works Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Toijala Works on perustettu vuonna 1960 ja henkilöstömäärä on noin 200. Toimipisteet sijaitsevat Akaan Toijalassa ja Viialassa. Pitkä kokemus koneenrakennuksesta takaa sen, että tuotetta ja valmistusta pystytään kehittämään yhdessä asiakkaan kanssa. Yrityksessä hallitaan tuotantoprosessin eri vaiheet kokonaisuutena ja vastataan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti. Toijala Works tunnetaan pitkäaikaisista asiakassuhteista sekä monipuolisista ja joustavista valmistusresursseista. Ja tietysti hyvästä meiningistä. Yrityksessä uskotaan siihen, että paras lopputulos syntyy, kun asioita tehdään vakavasti, mutta pilke silmäkulmassa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Toijala Works Oy:lle hydrauliikka-asentajaa Akaan Toijalaan.  

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta sekä jonkin verran aiempaa hydrauliikkatuntemusta. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja oma-aloitteinen asenne sekä mielenkiinto tehtävää kohtaan.   

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö (40 h/vko) ja tarvittaessa töitä tehdään myös 2-vuorossa. Palkkaus määrittyy kokemuksen mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua suoraan Toijala Worksin kirjoille.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.