(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Etsimme asiakasyrityksellemme hydrauliikka-asentajaa  Tampereelle.  

Työtehtävät sisältävät hydrauliikkaventtiileiden asennus- ja testaustehtäviä. Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta sekä jonkin verran aiempaa hydrauliikkatuntemusta. Tärkeintä on kuitenkin reipas toimeentarttuva työskentelyasenne sekä halu oppia uutta. Momenttityökalujen käyttötaito ja piirustustenlukutaito ovat edellytyksiä tehtävässä suoriutumiselle.  

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä kahden kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus jatkoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Maria Soukka p. 050 308 5691, maria.soukka@nordic.fi . Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!