(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme hydrauliikka-asentajaa Tampereelle.

Työtehtäviin kuuluvat kokoonpanotehtävät raskaan kaluston varustelussa, päällirakenteiden hydrauliikka-asennukset sekä mekaaniset asennukset.

Tehtävässä edellytetään aiempaa kokemusta hydrauliikka-asennuksista/ kokoonpanosta. Sähkötekniikan tuntemus ja teknisten piirustusten lukutaito katsotaan eduksi.

Kyseessä on päivävuorossa tehtävä työ ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Kyseessä on puolen vuoden vuokratyösuhde, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.