(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Asiakkaamme hakee kauttamme pitkäaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää hydrauliikka-asentajaa Tampereelle. Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, ja työt aloitetaan sopimuksen mukaan helmikuun alussa.

Hydrauliikka-asentajan tehtävä on käsin tehtävää asennustyötä, jossa kootaan piirustusten mukaisia tuotteita offshore-, laiva- ja kaivoslaitealoilla toimiville asiakkaille. Tehtävään etsimämme henkilö on tehnyt aikaisemmassa työssään teollista kokoonpanotyötä hydrauliikka-alalla. Haettavalta henkilöltä toivotaan hydrauliikkakaavioiden ja -piirustusten lukutaitoa sekä ymmärrystä hydrauliikkakomponenttien toimintaperiaatteista. Tehtävässä toimitaan alkuperehdytyksen jälkeen hyvin omatoimisesti ja itsenäisesti.

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus, joka voi olla tasoltaan esimerkiksi insinööriopintotasoinen tai vaihtoehtoisesti automaatioasentajan tutkinto. Edellytämme hakijalta koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta ymmärrystä hydraulisten laitteiden kokonaistoiminnasta sekä koneisiin liittyvistä turvallisuusasioista. Arvostamme tekijässä ripeäotteisuutta ja aikaansaavuutta sekä toistuvien rutiinien sietokykyä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, ja päivittäiset työajat ajoittuvat pääasiassa klo 7:00 - 15:30 -välisille ajoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään pikimmiten jo ennen hakuajan päättymistä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.