(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja / metallimies
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Toimenkuva
Asiakkaamme etsii itselleen 2kpl hydrauliikka-asentajia/metallimiehiä, joilla aikaisempaa kokemusta hydrauliikkapuolelta. Asiakkaamme etsii itselleen tekijöitä vakituisiin työsuhteisiin niin, että työt alkavat määräaikaisena kauttamme. Työ pääasiassa päivätyötä klo 7.30-16. Työ pitää sisällään hydraulikoneikkojen asennus ja huoltopuolen tehtäviä myös asiakkaamme työkohteissa, joten etsimämme tekijä on myös asiakaspalveluhenkinen. Kohteissa työskentelet aina asiakkaan kokeneen asentajan parina.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattimies, sillä asiakkaamme tarjoaa kattavan perehdytyksen työhön. Asiakkaamme arvostaa innokasta asennetta työntekoa kohtaan ja halua opppia uutta.

Työssä tulet tarvitsemaan perus hitsaustaitoa. Hitsaus pääasiassa MIG-hitsausta. Työhön kuuluu myös erilaisia putkien taivutuksia, sillä asiakkaamme valmistaa hydraulikoneikkoja omissa toimitiloissaan.
Odotamme sinulta
- metallipuolen perusteet hallussa (hitsaus, polttoleikkaus)
- jokinlainen kokemus hydrauliikkapuolelta
- voimassa olevat työturva- sekä tulityökortit
- ajokortti (oma auto ei välttämätön)
- et ole allerginen hydrauliikkaöljylle

Eduksi katsomme englanninkielen taidon sekä tuntemuksen erilaisista liittimistä.
Koulutus ja työkokemus
Koulutus ja/tai työkokemus esim. hydrauliikka-asentaja tai metallipuoli.
Muut tiedot
Mikäli koet, että olet etsimämme tekijä lähetä hakemuksesi pikaisesti. Esittelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuajan aikana, joten toimi nopeasti! Laita hakemukseesi mukaan myös CV. Mikäli sinulla on jo meillä hakemus soita puh. 03-873200.
Kesto
3-6kk/mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.02.2018 mennessä.