(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja Kiistalan kaivokselle
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2018
Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakkaallemme Kittilän kaivokselle huoltotöihin

HYDRAULIIKKA-ASENTAJAA

Työ sisältää pääasiassa hydraulisten kaivoskoneiden huoltoa ja korjausta kaivosolosuhteissa. Vastaat tehtäväksesi annetuista töistä omatoimisesti alusta loppuun. Sinulla on vähintään raskaskoneasentajan ammatillinen peruskoulutus ja aiempaa työkokemusta myös hydrauliikkalaitteiden asennustöistä. Työhön perehdytetään hyvin, mutta sen jälkeen toimitaan itsenäisesti, joten osaathan toimia hyvin itsenäisissä tehtävissä? Arvostamme kokemusta koneiden ja laitteiden huoltamisesta ja korjaamisesta, sekä aiempaa työkokemusta. Hallitset myös mekaanisia asennustehtäviä. Työaika on pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, mutta olethan valmis tekemään töitä myös muina vuorokauden aikoina.

Jos täytät yllä olevat vaatimukset, olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja näppärä käsistäsi, voit olla etsimämme henkilö.

Sinulta löytyy:
- Työturvallisuuskortti
- Roppakaupalla asennetta
- Hyvää suomen kielen taitoa

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelemme myös hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 välisenä aikana Anna Paloniemi, 040 513 4518 tai anna.paloniemi@sol.fi.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.