Hydrauliikka-asentaja HydSupply Oy
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Etsimme asiakkaallemme HydSupply Oy:lle ammattitaitoista hydrauliikka- asentajaa Tampereelle.

HydSupply Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. HydSupply toimii laajasti teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa erikoistuen erityisesti hydrauliikan ja pneumatiikan osa-alueisiin. Yritys on erikoistunut mm. suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin. HydSupply on nuori kasvuyritys, mutta taustavoimat ovat toimineet alalla yhteen lasketusti jo yli seitsemän vuosikymmenen ajan.

Työnkuva:
Tulet toimimaan osana kunnossapito/asennustiimiä. Työsi tulee pitämään sisällään teollisuuden hydrauliikan ja pneumatiikan kunnossapitoa, huoltoa ja uuden asennusta. Työnkuva tulee sisältämään myös vianhakua ja mekaanista asennusta. Suoritat huoltotöitä, korjauksia sekä laiteasennuksia erilaisissa teollisuuden laitoksissa itsenäisesti ja/tai osana asennustiimiä. Työtehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen, joten monipuolinen osaaminen on toivottavaa. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, mutta tulet työskentelemään myös Pirkanmaan ulkopuolella.

Toivomme sinulta:
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- hyvää ongelmanratkaisukykyä
- aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä
- valmiutta liikkuvaan työhön myös Pirkanmaan ulkopuolella

Tarjoamme:
- mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
- vaihtelevuutta ja monipuolisuutta työhösi jokaisen tilauksen ollessa erilainen
- kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tueksesi

Hakuprosessi:
Jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kuvailethan hakemuksessasi osaamistasi ja aiempaa työkokemustasi sekä liitäthän mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi.

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin HR-koordinaattori Camilla Lehto, 040 516 9393

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545645
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere