(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja Hiabille Raisioon
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018Työn kuvaus:
  Hiab on maailman johtava ajoneuvojen kuormankäsittelylaitteiden sekä älykkäiden palvelujen ja digitaalisten ratkaisujen toimittaja. Hiabin tuotevalikoimaan kuuluu luokkansa parhaat kuormankäsittelylaitteet, kuten HIAB-kuormausnosturit, LOGLIFT- ja JONSERED-puutavara- ja kierrätysnosturit, MOFFETT-ajoneuvotrukit, MULTILIFT-vaihtolavalaitteet ja ZEPRO-, DEL- ja WALTCO- takalaitanostimet. Alan edelläkävijänä olemme sitoutuneet tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa ja kehittämään tulevaisuuden älykkäitä kuormankäsittelyratkaisuja. www.hiab.com
Hiab on osa Cargotecia. www.cargotec.com
 
Etsimme Hiabille kokenutta HYDRAULIIKKA-ASENTAJAA vahvistamaan Multilift-vaihtolavalaitteiden kokoonpanon tiimiä Raisiossa. Tehtävä on vakituinen ja kyseessä on suora rekrytointi asiakkaamme palvelukseen.
 
Toivomme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta asennustehtävistä sekä vankkaa ja monipuolista hydrauliikka-osaamista, eduksi on kokemus ajoneuvosähköasennuksista. Sinulla on hyvä hahmotuskyky ja ongelmanratkaisutaidot. Suhtaudut työhösi positiivisesti ja hyvällä asenteella, ja olet henkilönä sitoutuva, luotettava ja oppimishaluinen. Pidät työssäsi tärkeänä laadukasta lopputulosta ja osaat toimia hyvin osana tiimiä.
 
Työnkuva sisältää monipuolisia kokoonpanoasennuksen tehtäviä nykyaikaisessa ja siistissä tuotantoympäristössä. Työ on fyysisesti jonkin verran vaativaa ja edellyttää hyvää sorminäppäryyttä ja piirustustenlukutaitoa.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden antoisaan ja vaihtelevaan työhön laadukkaiden tuotteiden parissa mukavassa työporukassa, hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työ on kaksivuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.
 
Hae tehtävää heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Haku sulkeutuu 20.5.18. Tiedusteluihin vastaa Ella Faltersack, 040 760 9089,  ella.faltersack@adecco.fi .

Asiakkaan tehtävänimike:  Hydrauliikka-asentaja


Sijainti:  RAISIO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 0407609089


Toimipaikka:  Turku