(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja, Dynaset Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Dynaset on maailman johtava hydrauligeneraattoreiden, -korkeapainepesureiden ja -kompressoreiden valmistaja. Dynaset-hydraulilaitteet muuntavat liikkuvan työkoneen hydraulivoiman sähköksi, korkeapainevedeksi, paineilmaksi, magneetiksi ja tärinäksi. Yrityksen tuotteita käytetään sadoissa tuotesovelluksissa useilla eri toimialoilla ympäri maailman. Dynaset-teknologia lisää liikkuvien työkoneiden tuottavuutta, aina pienistä ajoneuvoista suuriin työkoneisiin. Yrityksellä on kokemusta kaikista hydrauliikkajärjestelmistä ja asiantuntemusta integraatiosta eri työkonemerkkien kanssa.

Toiminnan kasvaessa etsimme Dynaset Oy:lle hydrauliikka-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä toimit asennustiimissä, jossa toimenkuvaasi kuuluvat hydrauligeneraattoreiden, -pesureiden ja -kompressoreiden asennukset erilaisiin työkoneisiin sekä jossain määrin myös hydraulijärjestelmien/-laitteiden huoltotehtävät. Pääpaino on kuitenkin itsenäisesti suoritettavissa asennustehtävissä. Työtehtävät tehdään asiakkaiden luona, eli työ on suurimmaksi osaksi reissuhommaa. Työkohteet sijaitsevat aluksi lähtökohtaisesti Suomessa, mutta kokemuksen karttuessa asennustöitä on myös ulkomailla.

Olet käynyt teknisen puolen koulutuksen, kuten automaatioasentaja, koneasentaja, huoltoasentaja tai raskaskalustomekaanikko. Omaat hyvän hydraulikaavioiden lukutaidon sekä sinulla on aito kiinnostus hydrauliikan toimialaa kohtaan.

Edellytämme sinulta hydrauliikkaosaamista ja mielellään kokemusta raskasajoneuvopuolelta. 

Työssä menestyt, mikäli olet omatoiminen, itsenäiseen työhön kykenevä, positiivinen ja aikaansaavaa henkilö, jolla on valmiudet matkustaa töihin ulkomaillekin tarpeen tullen.

Työhön perehdytetään ja koulutetaan Ylöjärven toimipisteellä. Töitä on aluksi 1-2 keikkaa viikossa.

Palkkaus määrittyy kokemuksen mukaan. Kyseessä on kokoaikainen työ (40 h/vko) ja työntekijältä toivotaan joustoa työaikojen suhteen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittu henkilö palkataan Dynasetin kirjoille.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

 Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.