HYA varustelun myyntipäällikkö, SE Mäkinen
Experis

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

SE Mäkinen Logistics on 1952 perustettu suomalainen alansa johtava perheyritys autologistiikan alalla. Palvelemme autoteollisuutta, maahantuojia, ajoneuvojen jälleenmyyjiä, leasing- ja logistiikkayhtiöitä Suomessa ja Balttiassa. Operoimme koko markkinan kattavaa ajoneuvojen kuljetusjärjestelmää sekä useita autoterminaaleja, joissa tarjoamme ajoneuvojen maahantulotarkastus-, varustelu- ja varastointipalveluita. Yhtiöryhmässämme työskentelee yli 200 henkilöä.

Visionamme on olla autologistiikan edelläkävijä, jolta autokaupan toimijat saavat tukea omiin kehityshankkeisiin. Pyrimme jatkuvasti löytämään parempia ja uusia tapoja palvella suomalaista autokauppaa. Samalla pidämme keskiössä myös oman toimintamme tehostamisen uusien teknologioiden myötä. Toimipaikkamme sijaitsevat Vantaalla, Helsingissä, Hangossa, Turussa ja Virossa.

Oletko sinä etsimämme avainhenkilö hyötyajoneuvojen (HYA) varustelutiimiimme? Oletko tuloshakuinen ja kehityshaluinen osaaja, joka syttyy työskentelystä myynnin parissa.

Haemme joukkoomme vakituiseen tehtävään asiakaslähtöistä

HYA varustelun MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat Hangon toimipisteen HYA varustelun myymisestä jälleenmyyjä- ja fleet-asiakkaille Suomessa. Myyntipäällikön isoin asiakaskunta on autokaupan myyjät. Rakennat aktiivisesti uusia asiakassuhteita sekä kehität asiakkuuksia pitkäjänteisesti varmistamalla aina hyvän asiakaskokemuksen ja -tyytyväisyyden. Lisäksi olet mukana kehittämässä yhteistyötämme maahantuonnin vastuuhenkilöiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu kehittää oman vastuualueesi HYA varusteiden tuotevalikoimaa yhdessä tuotannon avainhenkilöiden kanssa ja ylläpitää hinnastoja digitaalisessa portaalissamme.

Työssä tarvitset matkustusvalmiutta ympäri Suomen. Voit asua Etelä-Suomen alueella, mutta käyt säännöllisesti Hangon toimipisteessä. Tehtävässä raportoit varatoimitusjohtajalle.

Sinulla on kokemusta myynnistä ja näyttöjä jälleenmyyjäverkoston kehittämisestä ja kasvattamisesta. Tuntemus alaltamme auttaa sinua, mutta se ei ole välttämätöntä. Työssäsi olet tavoitteellinen, aktiivinen ja innovatiivinen. Omaat vahvat neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, ja koet asiakaskohtaamiset innostavina. Työskentelytyylisi on itsenäinen ja kannat vastuun omasta tuloksesta. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on hyvä englannin kielen osaaminen.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden olla aidosti mukana kehittämässä HYA varusteluliiketoimintaa. Annamme sinulle vapautta toteuttaa työtäsi parhaaksi näkemälläsi tavalla, kuten joustavilla työajoilla ja etätyömahdollisuudella. Tulet osaksi innostavaa ja osaavaa tiimiä, jossa on hyvä tekemisen meininki.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää 28.10.2021 mennessä www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultti: Liisa Jenkins: liisa.jenkins@fi.experis.com, puh. 050 527 3453.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509005
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Liisa Jenkins
  • Sijainti: Uusimaa, Uusimaa, Turku, Varsinais-Suomi, Tampere, Pirkanmaa