HW-testausinsinööri, Vaisala, Vantaa
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021
Etsitkö tehtävää, jossa pääset päivittäin työskentelemään testauksen ja rakentelun parissa sekä kerryttämään kokemusta projektiympäristössä työskentelystä? Asiakasyrityksemme Vaisala Oyj etsii tiimiinsä HW-testausinsinööriä teollisuuden mittalaitteiden testauksen pariin. Tehtävä tarjoaa vastuullisen työkentän, mielenkiintoisia testausprojekteja sekä mahdollisuuden kehittyä tuotekehityksen ja testauksen ammattilaiseksi. Hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä!
KUVAUS
HW-testausinsinöörinä työskentelet projektiympäristössä teollisuuden mittalaitteisiin ja niiden tuotekehitykseen keskittyvässä tiimissä, elektroniikka- ja mekaniikkasuunnittelijan tukena. Pääset osallistumaan laajasti testauksen eri työvaiheisiin, aina testien suunnittelusta toteutukseen saakka. Tuotteen suorituskyvyn testaaminen tapahtuu testisimulaattoreissa eri olosuhteissa, jonka jälkeen dokumentoit havainnot ja tulokset testiraportteihin Jiraa hyödyntäen. Lisäksi osallistut projektipalavereihin ja kommunikoit aktiivisesti projektitiimin kanssa. Pääset osallistumaan useampiin erilaisiin projekteihin samanaikaisesti, ja projektin luonteesta riippuen vastaat testauksesta itsenäisesti tai teet yhteistyötä muiden asiantuntijoiden sekä Senior HW Test Engineerin kanssa.

Tarjoamme


* Aitiopaikan kehittämään ammatillista osaamistasi huipputeknologiaa valmistavan yrityksen asiantuntijatiimiin
* Mahdollisuuden päästä osaksi vaihtelevia ja mielenkiintoisia projekteja


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* HW-testauksen suunnittelu ja toteutus
* Testien dokumentointi Jiraan
* Tuotekehitysprojektien tukeminen ja projektipalavereihin osallistuminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulutausta (esim. elektroniikka / automaatiotekniikka)
* Aikaisempaa työkokemusta elektroniikan tai mekaniikan parissa työskentelystä (esim. testaaminen ja asennus- tai huoltotehtävät)
* Perusymmärrys sähköstä esimerkiksi opintojen kautta
* Teknisesti orientoitunut työote ja kiinnostusta teknisiä laitteita kohtaan
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen


Eduksi katsomme aiemman testauskokemuksen, ohjelmointiosaamisen ja Jira -osaamisen sekä teknisiin laitteisiin liittyvän harrastuneisuuden.

Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen ja itseohjautuva
* Utelias ja kehittymishaluinen
* Yhteistyö- ja kommunikointitaitoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan / elokuussa 2021
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Vaisala Oyj:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Vaisala Oyj on maailman johtava ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys. 80-vuotiseen kokemukseemme pohjaten tarjoamme asiakkaillemme luotettavia mittaratkaisuja ja palveluja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476785
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa