(Poistunut julkaisusta)

HW-testausinsinööri, Vaisala, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020
Etsimme maailman johtavalle ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme, Vaisala Oyj:lle, HW-testausinsinööriä äitiysloman sijaisuuteen. Tämä tehtävä on erinomainen tilaisuus päästä työskentelemään projektiympäristössä osana kokenutta tiimiä ja sopii hyvin esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle henkilölle. Jos sinulla on hieman aiempaa työkokemusta omalta alalta ja ennen kaikkea aito innostus ja motivaatio päästä viemään osaamisesi testauksen ja tuotekehityksen parissa uudelle tasolle, voit olla tehtävään sopiva henkilö. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lue lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään, sillä etenemme haussa heti oikean hakijan löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet projektiympäristössä prosessiteollisuuden nestemittauksiin keskittyvässä tiimissä Vaisalan Industrial Measurements-liiketoimintayksikössä. Työpäiväsi koostuvat tuotetestauksen tapahtumakaaren kaikista osista; suunnittelusta, testauksesta sekä dokumentoinnista. Testejä voi olla useita saman aikaisesti ja riippuen testin luonteesta, ne etenevät eri vaiheissa. Tuotteen suorituskyvyn testaaminen tapahtuu laboratorioympäristössä testisimulaattoreissa eri olosuhteissa, jonka jälkeen dokumentoit havainnot ja tulokset testiraportteihin.

Tarjoamme


* Aitiopaikan kehittämään ammatillista osaamistasi huipputeknologiaa valmistavan yrityksen kokeneeseen asiantuntijatiimiin
* Monipuoliset, mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät ja projektit
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA

* Testaussuunnitelman tekeminen
* Prototyypin testaaminen eri kehitysvaiheissa ja olosuhteissa
* Dokumentointi ja testiraporttien tekeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on henkilö, joka on opinnoissaan painottanut esimerkiksi kemiantekniikan tuntemusta ja jolla on jonkin verran kokemusta testaamisesta sekä ymmärrystä mittaustekniikasta aiemman työkokemuksen tai opintojen kautta. Olet kiinnostunut ympäristöstäsi ja tekniikasta ja sinulla on halu rakentaa ja kehittää. Olet myös avoin ja reipas etkä uteliaan luonteesi ansiosta pelkää esittää kysymyksiä. Olet oma-aloitteinen, sosiaalinen ja haluat laajentaa osaamistasi tuotekehityksen parissa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva tekniikan alan korkeakoulutus, esim. elektroniikka/kemian tekniikka (amk/DI)
* Työkokemuksen tai opintojen kautta hankittua kokemusta testaamisesta
* Teknisesti orientoitunut, oma-aloitteinen ja aktiivinen työote
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Eduksi katsomme kaiken aiemman tuotekehityskokemuksen, ymmärryksen mittaustekniikasta, kokemuksen Jirasta sekä elektroniikkaan, laitteisiin ja rakenteluun liittyvän harrastuneisuuden.

Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuu 2020
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Vaisala Oyj:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Vaisala Oyj on maailman johtava ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys. 80-vuotiseen kokemukseemme pohjaten tarjoamme asiakkaillemme luotettavia mittaratkaisuja ja palveluja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi.