HW-testausinsinööri (2hlö), Vaisala, Vantaa
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022
Etsitkö tehtävää, jossa pääset päivittäin työskentelemään testauksen, elektroniikan ja rakentelun parissa? Haluatko käyttää työssäsi nykyaikaisia sekä ketteriä testausmenetelmiä? Asiakasyrityksemme Vaisala Oyj etsii tiimiinsä kahta testausinsinööriä hardware-testauksen pariin. Tehtävä tarjoaa vastuullisen työkentän, mielenkiintoisia testausprojekteja ja mahdollisuuden kehittyä tuotekehityksen ja testauksen ammattilaiseksi. Hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet projektiympäristössä säämittalaitteisiin ja niiden tuotekehitykseen keskittyvässä tiimissä Vaisalan Weather and Environment-liiketoimintayksikössä. Työpäiväsi koostuvat tuotetestauksen tapahtumakaaren kaikista osista; suunnittelusta, testauksesta sekä dokumentoinnista. Testejä voi olla useita saman aikaisesti ja riippuen testin luonteesta, ne etenevät eri vaiheissa. Tuotteen suorituskyvyn testaaminen tapahtuu testisimulaattoreissa eri olosuhteissa, jonka jälkeen dokumentoit havainnot ja tulokset testiraportteihin.

Tarjoamme


* Aitiopaikan kehittämään ammatillista osaamistasi huipputeknologiaa valmistavan yrityksen kokeneeseen asiantuntijatiimiin
* Monipuoliset, mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät ja projektit
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA

* HW-testauksen suunnittelu, toteutus, raportointi ja dokumentointi
* Teknisen tuen tukeminen esim. asiakkaiden kysymyksiin liittyen
* Elektronisten mittalaitteiden suorituskyvyn testaaminen eri olosuhteissa
* Vianetsintä elektronisista laitteista
* Tuotekehitysprojektien tukeminen ja projektipalavereihin osallistuminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on koulutukseltaan elektroniikan insinööri (amk/DI) ja jolla on jo jonkin verran kokemusta testaamisesta ja elektroniikan asennus tai huoltotehtävistä aiemman työkokemuksen kautta. Olet kiinnostunut ja omaat ymmärrystä erilaisista laitteista sekä niiden ominaisuuksista ja toiminnasta, ja sinulla on halu rakentaa ja kehittää. Olet oma-aloitteinen, sosiaalinen ja haluat laajentaa osaamistasi tuotekehityksen parissa. Uteliaan luonteesi ansiosta et pelkää esittää kysymyksiä. Osaat myös hakea itsenäisesti tietoa ja myös soveltaa oppimaasi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva tekniikan alan korkeakoulutus, esim. elektroniikka (amk/DI)
* Aikaisempaa työkokemusta elektroniikan parissa työskentelystä (esim. testaaminen ja elektroniikan asennus tai huoltotehtävät)
* Kykyä raportoida tuloksista englanniksi
* Hyvät ongelmanratkaisu- ja priorisointitaidot
* Teknisesti orientoitunut, oma-aloitteinen ja aktiivinen työote
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Eduksi katsomme kaiken aiemman kokemuksen tuotekehityksestä ja testaustyökaluista, ymmärryksen sulautetuista järjestelmistä sekä elektroniikkaan, laitteisiin ja rakenteluun liittyvän harrastuneisuuden.

Muuta tietoa


* Aloitus: Helmikuu 2022
* Kesto: Vakituinen konsulttitoimeksianto
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Vaisala Oyj:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Vaisala Oyj on maailman johtava ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys. 80-vuotiseen kokemukseemme pohjaten tarjoamme asiakkaillemme luotettavia mittaratkaisuja ja palveluja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545405
  • Tehtäväalue: Tekninen suunnittelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa