(Poistunut julkaisusta)

HW Design Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Haemme elektroniikkainsinööriä tuotekehitystiimiimme Vantaalle. Tehtävä sisältää tuotekehitykseen sekä tuotannon testausjärjestelmiin liittyvää elektroniikkasuunnittelua. Roolissasi tuet MEMS-komponenttien testausta tuotekehityksen validointilaboratoriossa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (ins./DI, elektroniikka) sekä kokemusta tuotekehitys-/laboratorioympäristössä työskentelystä.
Arvostamme kokemusta diskreetistä elektroniikkasuunnittelusta, Layout-suunnittelusta ja moderneista simulointityökaluista. Eduksi katsotaan kokemus sähköisistä mittauksista sekä testauksesta.

Työskentelyotteesi on käytännönläheinen, suunnitelmallinen ja tarkka. Tartut uusiin haasteisiin ennakkoluulottomasti ja vaativa tekninen ongelmanratkaisu motivoi sinua. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi huolella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Taiminen 0500961758 tai Timo Salmi 040-5742070. Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä viimeistään 3.9. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com