(Poistunut julkaisusta)

Huvipuistopäällikkö
Tykkimäen Vapaa-aikakeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Tykkimäen Vapaa-aikakeskus Oy on monipuoliset palvelut tarjoava kokonaisuus, joka koostuu huvipuiston lisäksi vesipuisto Aquaparkista, leirintäalue Tykkimäki Campingista sekä Kouvolassa ja Lahdessa sijaitsevista Actionpark -sisäaktiviteettipuistoista. Yritys työllistää kesäkaudella noin 200 kausityöntekijää ja ympäri vuoden 11 henkilöä. Tykkimäen kohteissa vierailee vuosittain yli 250.000 asiakasta. Tykkimäki on osa Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO)-konsernia, joka on toimialueensa suurin kaupan- ja palvelualan työnantaja. KSO harjoittaa mm. marketkauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa.

Haemme nyt

HUVIPUISTOPÄÄLLIKKÖÄ

osaksi energistä työryhmää. Tarjolla oleva työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti Tykkimäen huvipuiston, Aquaparkin, Campingin sekä Actionpark -sisäaktiviteettipuistojen operatiivisesta toiminnasta. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät, kuten rekrytointi, perehdyttäminen sekä ohjaaminen päivittäisissä työtehtävissä. Osallistut aktiivisesti myynnin ja markkinoinnin tehtäviin sekä järjestät asiakastilaisuuksia. Lisäksi vastaat eri yksiköiden talouden seurannasta ja raportoinnista.

Toivomme että olet aiempaa esimieskokemusta omaava, avoin ja iloinen tiimipelaaja, joka vie asioita eteenpäin tehokkaalla ja positiivisella otteella. Olet tottunut hallitsemaan suuria kokonaisuuksia, sekä organisoimaan elämyksellisiä asiakastilaisuuksia. Luonteeltasi olet ihmisläheinen, kärsivällinen ja joustava. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Haluamme tarjota sinulle vastuullisen työtehtävän vauhdikkaassa ja nuorekkaassa työympäristössä. Työskentely on palkitsevaa ja itsenäistä - muiden tiimiläisten tukea unohtamatta. KSO:n monipuoliset henkilöstöedut ovat käytettävissäsi heti työsuhteen alettua. Noudatamme toiminnassamme huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Sakari Pasanen 4.11. klo 12-16, 5.11. klo 13-15 ja 6.11. klo 14-17 numerossa 0400 482 589. CV:t ja hakemukset palkkatoiveineen otamme vastaan sähköisen hakukanavamme kautta osoitteessa https://s-ryhma.fi/tyopaikat. Haku on käynnissä 17.11.2019 asti ja työt alkavat sopimuksen mukaan tammi- tai helmikuussa 2020. Tykkimäen Vapaa-aikakeskuksen palveluihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.tykkimaki.fi.