(Poistunut julkaisusta)

Huushollaaja Uimahalliin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Omaatko aikaisempaa kokemusta siivouksesta? Tarvitsetko lisätienestejä tai kokopäiväisen työn uudessa työympäristössä? HIENOA, sillä haemme tiimiimme uusia, reippaita

 

OSA-AIKAISIA HUUSHOLLAAJIA UIMAHALLIIN

 

ylläpitämään uimahallikohdetta, joka sijaitsee Espoonlahdessa. Tehtäviisi kuuluu pitää huolta mm. pukuhuoneista, allas-osastoista, punttisalista, pukuhuoneista ja yleistiloista. Työt sijoittuvat arki-iltoihin ja viikonloppuun. Työvuorosi voivat olla joko

 

- La-su klo. 9-18.00 välillä tai

- Arkisin klo. 20-24.00 välillä tai

- Torstaisin 3h yksittäinen pätkävuoro klo. 6-9.00 välillä

 

Myydessäsi vapaa-aikasi meille, maksamme sinulle KIPA työehtosopimuksen PL 3 (11,20€/h) mukaisen palkkauksen tehtävästä. :) Isona Talona tarjoamme myös hyville tekijöille mahdollisuuden lisätunteihin muissa kohteissamme. 

 

Hakemaltamme arjen sankarilta vaadimme vähintään vuoden vuoden kokemusta siivoustyöstä tai laitoshuoltajan tutkintoa. Yhdistelmäkoneen käytöstä ja allaspätevyydestä on sinulle etua, mutta älä peräänny niiden takia, sillä voimme myös kouluttaa sinut niihin. Tässä tehtävässä reipas ja RAUTAHERMOINEN työote on tärkeää ja työsi tulos on merkityksellistä. Ennen kaikkea ilahdutat sillä toimitilojen käyttäjiä ja asiakkaita. Osaat toimia itseohjautuvasti, mutta sinulta löytyy myös tiimipelurin henkeä!

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kiertotalouden pariin - tekemään merkityksellistä työtä. Perehdytämme sinut työhön ja tuemme sinua arjen keskellä. Tämän lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto, kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteliedut. Entäs miltä kuulostaisi kouluttautua työsi ohessa laitoshuoltajaksi taikka tulevaisuudessa esimiestyöhön? Me nimittäin mahdollistamme tämän sinulle omien tavoitteidesi puitteissa.

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä viivyttele, vaan J-Ä-T-Ä   H-A-K-E-M-U-K-S-E-S-I pikaisesti osoitteessa www.lt.fi/toihin. :) 

Tutustu samalla L&T:n monipuoliseen toimintaan, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.