(Poistunut julkaisusta)

Huumorintajuinen kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Haussa pääkaupunkiseudulle huipputiimin jäseneksi 

 

HUUMORINTAJUINEN KIINTEISTÖNHOITAJA


Minkälainen pesti ja tiimi? Meillä olisi tarjota sinulle huipputiimissä kokoaikainen, vakituinen paikka kiinteistöhoidon sisä- ja ulkotöiden parissa liikekiinteistöissä. Huipputiimissämme on pitkään alalla työskennelleitä kiinteistönhoitajia, joten yksin ei tarvitse ongelmia ratkoa vaikka työskentely onkin pääsääntöisesti itsenäistä! Tiimissä tehdään töitä pilke silmäkulmassa ja huumorin siivittämänä niin päivä- kuin iltavuorossa. Tiimimme on eliittijoukkoa, jossa työt ovat hieman erilaisia kuin "normaalilla" kiinteistönhoitajalla - mutta mehän emme ole niinkään täysin normaaleja itsekään :)

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy kiinteistöalan kokemusta ja koulutusta. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöjen uudesta tai vanhemmasta tekniikasta, sekä työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, käyttökokemusta kiinteistötraktoreista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Valmius päivystysvuoroihin on suureksi eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat  suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Koulutamme työtehtävään ja eteneminenkin on mahdollista ammatillisen koulutuksen merkeissä
jos ala ja työ vain kiinnostaa. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta. Saat käyttöösi myös modernit laitteet ja järjestelmät, jotka ovat tukenasi työnteossa. Kaupan päälle saat loistavan työyhteisön, jossa huumori kukoistaa ja tiimihengellä homma hoidetaan yhdessä kotiin!
 
Kiinnostuitko? Mikäli työkalut pysyvät kädessä ja haluat liittyä rentoon ja huumorintajuiseen tiimiin, lähetä hakemuksesi 16.6. mennessä nettisivujemme kautta. Älä kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan tekijän löydyttyä. Haluatko kuulla vielä lisää tästä pestistä? Pirautapa rohkeasti Palvelumestari Mikko Niemelle (puh. 0503853728) ti-to klo 10-13 välillä.