HUS-Kiinteistöt etsii Rakennustyön valvojaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Haluatko saada monipuolista kokemusta taloteknisesti vaativien hankkeiden parista? HUS-Kiinteistöt tarjoaa oppimis- ja sitoutumishaluiselle rakennustyön valvojalle mahdollisuuden nähdä useita eri työmaita ja mahdollisuuden pitkään uraan. Jos kiinnostuit, hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Rakennustyön valvojaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen HUS-Kiinteistöt Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana laajoja rakennushankkeita pääkaupunkiseudulla. Valvot työmailla rakennustöiden etenemistä yhdessä kokeneemman valvojan kanssa ja osallistut suunnittelu- sekä teknisiin palavereihin. Käyt rakennuspiirustukset läpi puutteiden ja ristiriitojen varalta. Tulet työskentelemään toimistotiloissa Meilahdessa sekä suurelta osin työmaalla, joka vaihtelee projektista riippuen. Työmaa voi olla esimerkiksi Hyvinkäällä, Lohjalla tai Jorvissa. Tarkoituksena on, että uraasi aloittelevana rakennustyön valvojana pääset kiertämään usean eri kokeneemman valvojan kanssa ja näkemään monipuolisesti eri projekteja. Tiimiisi kuuluu projektista riippuen 4-5 henkeä.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Rakennustyön valvonta
* Suunnittelun ohjaus
* Piirustusten kommentointi
* Osallistuminen palavereihin
* Työmaakirjurina toimiminen palavereissa
* Työmaapöytäkirjat


Tehtävä sopii sinulle, joka haluat työskennellä taloteknisesti vaativien ja pitkäkestoisten hankkeiden parissa ja kerryttää monipuolista kokemusta rakennustyön valvojana. Pitkästä urasta HUS-Kiinteistöt palkitsee pitkällä, jopa 7,5 viikon lomalla.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on vastavalmistunut rakennusmestari tai insinööri. Työkokemusta tärkeämpää tehtävässä on halu sitoutua pitkäkestoisiin projekteihin ja oppia uutta. Rimaa tullaan nostamaan pikku hiljaa, joten koulutuksen ohella hankitun työkokemuksen ja oikeanlaisen asenteen kanssa pärjää hyvin.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutus (Rakennusmestari / insinööri, AMK)
* Työmaakokemusta (esim. työharjoittelusta)
* Sitoutumishalua pitkiin projekteihin
* Sujuva suomen kielen taito
* Microsoft Office -perustaidot
* B-ajokortti


Eduksesi katsotaan sujuva englanninkielen taito, työkokemus rakennusalalta sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki + pääkaupunkiseudun työmaat

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 09.01.2019.

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
HUS-Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS-kuntayhtymä) kokonaan omistama tytäryhtiö. Yhtiö tuottaa ja ostaa omistajansa tarpeiden mukaisia erikoisosaamista vaativia palveluita. HUS-Kiinteistöt Oy:n visio on olla sairaalakiinteistönpidon paras yhteistyökumppani, joka tuottaa kilpailukykyisesti asiakkaiden tarvitsemat kiinteistöpalvelut. HUS-Kiinteistöt Oy:n toiminta-alue on Länsi-Uudenmaan, Lohjan, Hyvinkään, Porvoon ja HYKS:n sairaanhoitoalueet.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225555
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki