(Poistunut julkaisusta)

Huristeleva siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Hei Sinä, löytyykö sinulta reipasta asennetta ja tallista oman elämäsi ferrari?

 

Etsimme Turun alueelle reipasta

 

AUTOILEVAA SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen ja vakituiseen työhön. Työpäivän aikana liikutaan kohteiden välillä, joten tässä tehtävässä toimitte saumattomassa yhteistyössä, niinkuin Ritari Ässä ja KITT! Karautathan kaarasi kanssa työkohteelle maanantaista perjantaihin heti aamutuimaan kello 06.00 alkaen. Työaika viikossa on yhteensä noin 32h. 

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Tehtävään tosiaan vaaditaan B-ajokorttia kohteiden välillä liikkumiseen ja lisäksi työturvallisuuskortti katsotaan eduksi! Työ tapahtuu toimisto- ja porraskohteissa, joten myös iloinen asiakaspalveluasenne tulisi olla kohdallaan.

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme tai viestitse osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät nettisivuiltamme!