Huonekaluverhoilija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Haemme asiakasyrityksellemme verhoilijoita töihin huonekaluteollisuuteen vuoden lopun sesonkihuippuun.

Haemme niin alan jo oppineita ammattilaisia kuin verhoilun perusteet hallitsevia oppimaan motivoituneita henkilöitä.

Asiakkaamme tarjoaa tehtävään kattavan perehdytyksen ison yrityksen verhoilumenetelmiin. Tehtävään perehtymisessä sinua auttaa työhönopastaja. Haettavalta henkilöltä odotamme aikaisempaa kokemusta huonekaluverhoilusta sekä huolellista ja tarkkaa asennetta töihin. Laadukkaat tuotteet ja hyvä työn jälki on asiakasyrityksen tuotteissa etusijalla, joten odotamme, että laadukas jälki on myös sinulle työssäsi kunnia-asia.

Töitä verhoilussa tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa arkipäivisin klo 7-15.30. Huomioithan, että 2-vuoroon siirtyminen ja ylityöt ovat mahdollisia sesonkihuipun aikana, joten olethan valmis myös iltavuoroihin.

Sesongin työt alkavat marraskuun alkupuolen aikana ja kestävät joulu- tai tammikuun loppuun. Työsuhteen kestosta tälle ajalle on mahdollista neuvotella tilanteesi mukaan. Vaikka haemme ensi sijassa työntekijöitä vuoden lopun sesonkiin, niin hyvin työssään pärjäävällä on mahdollisuus neuvotella jatkosta sesongin jälkeen, sillä kannattaa huomioida, että useat pitkäaikaiset työntekijät ovat aloittaneet sesongissa töissä. Sesonki on oiva paikka näyttää oma ammattitaitoaan ja asennettaan töihin alan isolle ja tunnetulle toimijalle.

Työsuhde solmitaan sesonkiin valituille henkilöille Barona Teollisuus Oy:n kanssa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin käy jättämässä pikaisesti hakemuksesi ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana ja työntekijät sesonkiin vahvistetaan soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä tai työsuhteesta voit tiedustella Baronalta rekrytoinnista vastaavalta Mari Ylä-Uotilalta, puh. 050 572 4853.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1312043
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 050 572 4853
  • Sijainti: Lahti