(Poistunut julkaisusta)

Huonekalumyyjä/Varastotyöntekijä
Indoor Group Oy / Sotka Riihimäki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Haemme Riihimäen myymäläämme 

HUONEKALUMYYJÄÄ/VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen, osa-aikaiseen 25 h/vko työsuhteeseen.
Tärkeimpänä tehtävänäsi on aktiivinen huonekalujen ja sisustustuotteiden myyntityö. Tavoitteenasi on löytää asiakkaillesi oikeat ratkaisut kodin sisustamiseen. Menestyt parhaiten työssäsi, kun sinulla on määrätietoinen ja asiakaslähtöinen asenne työhösi. Myyntityön lisäksi osallistut pitämään myymälän konseptin mukaisessa kunnossa sekä vastaat oman vastuualueesi tuotteiden esillepanosta ja osaston ylläpidosta. 
Varastossa tehtäviisi kuuluu noutoasiakkaiden palvelemisen lisäksi mm. kuormien vastaanottaminen ja hyllyttäminen, kalusteiden kasaaminen sekä muita varastoon liittyviä tehtäviä. 
Tehtävän hoitaminen edellyttää myyntihenkisyyttä sekä hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Tarvitset myös oma-aloitteellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä B-ajoneuvoluokan ajokorttia.
Aikaisempi kokemus myynti- ja varastotyöstä sekä trukin käytöstä luetaan eduksi. Työ sisältää ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Tarjoamme sinulle: 

- perehdytyksen tehtävääsi 
- laadukkaat tuotteet myytäväksesi 
- motivoivan palkkauksen 
- johtavan konseptin 

Odotamme sinulta: 

- kokemusta aktiivisesta myyntityöstä 
- tuloshakuista ja aktiivista otetta työskentelyysi 
- innostunutta ja ennakkoluulotonta asennetta 
- ratkaisukeskeisyyttä ja hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja 

Jos kiinnostuit, lähetä hakemus ja cv 15.9.2020 mennessä rekrytointisivustomme kautta. Tehtävään liittyvät tiedustelut myymäläpäällikölle sähköpostilla, kimmo.sormunen@sotka.fi.