(Poistunut julkaisusta)

Huonekalumyyjä, StaffPoint Oy, Joensuu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018
Oletko innokas ja toimeen tarttuva myyjä, joka osaa clousata kauppaa tehokkaasti? Tule myymään itsesi yhdelle suomen suurimmista huonekalukaupoista! Meillä on haussa

HUONEKALUMYYJÄ

vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun. Myyjän työ on aktiivista sisustusratkaisumyyntiä, jossa asiakkaille haetaan parhaat ostokset kotiin, terassille ja mökille. Myymälän tuotevalikoimissa on suomen laajin kattaus sohvia, patjoja, ruokailuryhmiä, lipastoja, komeroita, mattoja ja kesäkalusteita. Myymälästä on myös saatavilla täydelliset sisustussuunnittelupalvelut joka kotiin.

Työssä menestyminen vaatii luontaista kykyä olla innokas ratkaisun myyjä asiakkaan tarpeisiin. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus huonekalumyynnistä. Hakemamme henkilö ei ole kaupan kassa, vaan tehokas myyjä, joka toteuttaa kauppoja omalla aktiivisuudellaan.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Palkkaus on peruspalkka + provision yhdistelmä, joten voit itse vaikuttaa myynnillä kuukausiansioihisi. Muut työsuhteen ehdot Kaupan alan TES:n mukaisesti.


Edellytämme sinulta

Hyviä esiintymistaitoja ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
Oma-aloitteisuutta ja vastuunottokykyä
Hyvät tietotekniset perustaidot ja nopea oppimaan uutta


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän myynnin ja asiakaspalvelun parissa
Kokoaikaisen työsuhteen ja mahdollisuuden kehittää itseäsi
Loistavan työyhteisön ympärillesi ja ison ketjun tuen työurallesi


Arvostamme

Asiantuntemusta huonekalu-alalta


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Potentiaalisille työnhakijoille lähetetään kutsu videohaastatteluun, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Ilkka Tarvainen
Rekrytointikonsultti 
StaffPoint Oy || Kauppakatu 9 || 70100 KUOPIO
0207206225
ilkka.tarvainen@staffpoint.fi