Huonekalumyyjä, Indecoria Oy, Kauppakeskus Itis

Rekryluuri
Tietoa tehtävästä

HUONEKALUMYYJÄ, INDECORIA OY

Etsimme Indecoria Oy:lle kokenutta huonekalumyyjää Helsingissä, kauppakeskus Itiksessä sijaitsevaan huonekalumyymälään, vakituiseen työhön.

Oletko sinä etsimämme - vahvalla asiakaspalveluasenteella varustettu huippumyyjä?

Indecoria Oy (www.indecoria.fi) on yksityinen suomalainen huonekalualan toimija, joka edustaa tarkoin valittuja eurooppalaisia huonekaluvalmistajia ja -toimittajia. Teemme myös yhteistyötä suomalaisten valmistajien ja suunnittelijoiden kanssa. Indecorian vahvuuksia on puhutteleva mallisto, joka erottuu massasta rohkeudellaan.

Edellytykset

  • Ennen kaikkea toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta huonekalualasta tai muuten vahva tausta myynnin tai asiakaspalvelun parissa.
  • Olet aktiivinen, tuloshakuinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen.
  • Myynti on intohimosi ja olet valmis ottamaan vastuuta laajemminkin.
  • Suullinen ja kirjallinen suomen kielen taitosi on hyvä ja osaat myös englantia kohtalaisesti.
  • Eduksi katsotaan myymälämarkkinoinnin tai verkkokaupan kokemus/osaaminen.

Tarjoamme

Indecoria tarjoaa työntekijälleen kokoaikaisen ja vakituisen työn, sekä monipuolisen ja vastuullisen roolin mukavassa, pienessä tiimissä. Hyvän pohjapalkan lisäksi tulospalkkauksemme mahdollistaa aktiiviselle myyjälle mukavan ansiotason!

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika myymälän aukioloaikojen puitteissa ma-su.
  • Palkkaus pohjapalkka + provisio.
  • Työn aloitus heti/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Indecoria Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 21.4.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (ei tekstiviestimahdollisuutta).

-------------------

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 21.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Kaisa Luukkanen

Tutustu työpaikkaan