(Poistunut julkaisusta)

Huonekalumyyjä Finsoffat Oy:lle Vantaalle
Finsoffat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Finsoffat on suomalainen perheyhtiö, joka valmistaa myy ja markkinoi omaa sohva- ja sänkymallistoa kotimaassa. Yrityksen menestys pohjautuu räätälöitävään mallistoon ja asiantuntevaan palveluun.
Finsoffien tarina alkaa vuodesta 1970, kun Linnea ja Martti Honkanen perustivat Kellokoskelle huonekaluvalmistamon. Yrityksen ensimmäiset huonekalut valmistettiin perheen pihapiirissä olevassa navetassa, mutta pian kysynnän kasvaessa pariskunta rakennutti Kellokoskelle suuremman hallin tehokkaampaa huonekaluvalmistusta varten.
Tällä hetkellä Finsoffien tehdas sijaitsee moderneissa tiloissa Keravalla, minkä yhteydessä on myös tehtaanmyymälä. Toinen myymälä sijaitsee Vantaan Porttipuiston liikekeskuksessa.

Oletko etsimässä monipuolista myyntitehtävää? Loistavaa! Asiakkaamme Finsoffat Oy kaipaa reipasta ja palveluhenkistä lisävahvistusta Vantaan myymälätiimiinsä.

Mitä pääset tekemään?
Finsoffien huonekalumyyjänä tehtävänäsi on löytää asiakkaille juuri heidän toiveisiinsa ja tarpeisiinsa parhaiten istuvat huonekalut. Menestyt parhaiten työssäsi, kun sinulla on määrätietoinen ja asiakaslähtöinen työote ja olet omimmillasi aktiivisessa myyntityössä myymäläympäristössä. Myyntityön lisäksi pidät omalta osaltasi huolen myymälän ulkoasusta ja siisteydestä. Työskentelytapasi on tiimihenkinen ja ratkaisukeskeinen - olet joustava, kollegasi huomioiva henkilö ja pystyt luontevasti reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Persoonana olet ulospäinsuuntautunut ja positiivinen eikä hymysi hyydy tiukimmissakaan palvelutilanteissa tai kiireen keskellä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle monipuolisen myynti -sekä asiakaspalveluosaamistasi kasvattavan vakituisen tehtävän kotimaisen huonekaluvalmistajan palveluksessa. Laadukkaiden huonekalutuotteiden ja kilpailukykyisen palkan lisäksi saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja voit toimeliaisuudellasi vaikuttaa positiivisesti palkkaasi. Finsoffilla saat mahdollisuuden työskennellä osana asiakaslähtöistä ja iloista myymälätiimiä, jossa on hyvä yhteishenki ja vauhdikas tekemisen meininki. Vantaan myymälä sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä Vantaanportissa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä sisältää ilta -ja viikonlopputyötä.

Innostuitko?
Nyt kun innostuit tehtävästä ja haluat olla osa Finsoffien tarinaa, niin aloita sillä, että teet hakemuksen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveen lisäksi. Viimeinen hakupäivä on 29.3.2020. Lisätietoja kaivatessasi, ole yhteydessä Adeccon Senior HR konsultti Maarit Härmälään numeroon 040 183 1791 tai sähköpostitse maarit.harmala@adecco.fi.