(Poistunut julkaisusta)

Huoneistovalokuvaaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Onko valokuvaaminen sinulle tuttua ja koetko omaavasi erinomaisen visuaalisen silmän? Etsitkö lisätienestiä muun työn tai opintojesi oheen? Mikäli kiinnostuit, saatat olla juuri etsimämme keikkavalokuvaaja.

Etsimme nimittäin nyt asiakkaallemme osa-aikaista HUONEISTOVALOKUVAAJAA Pohjois-Savon alueelle!

Odotamme hakijoilta asiakaspalvelutaitoa ja hieman jo kokemusta valokuvaamisesta. Hallitset järjestelmäkameran käytön, ymmärrät kuvakulmien tärkeyden ja myöskään virtuaalikameran käyttö ei ole sinulle vierasta. Suureksi eduksi katsomme kuvankäsittelytaidot ja stailausosaamisen.

Töitä tarjotaan aluksi keikkaluonteisesti asiakastilausten mukaisesti Pohjois-Savon alueella. Kuvauspaikalle siirrytään asiakasyrityksen autolla, joten tarvitset ainoastaan ajokortin, aimo annoksen asennetta ja intoa valokuvaamiseen! Kuvausvälineet tulevat myös asiakkaalta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä valokuvaamisen parissa ja mahdollisuuden myös myöhemmin vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille. Palkkio on kertaluontoinen per huoneisto ja tähän päälle normaalit päivärahat työkeikan pituuden ja paikan mukaan.

Tunnistitko itsesi ja kenties unelmasi? Hyppää rohkeasti mukaan valokuvauskeikkarinkiin ja lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Liitä mukaan myös muutama työnäyte.

Me odotamme innolla kuulevasi sinusta pian! Tervetuloa työskentelemään hyvän työn äärelle - www.hyvää-työtä.fi

Mikäli sinulla vielä herää kysyttävää, ota yhteyttä Personalhuset Kuopio, Miia Tarvainen p. 050 362 3984 tai sähköpostitse: miia.tarvainen@personalhuset-sg.com

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi