(Poistunut julkaisusta)

Huoneistosiivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Haemme asiakkaallemme Jyväskylän alueelle luotettavaa huoneistosiivoojaa itsenäiseen osa-aikaiseen työhön.

Töitä on noin kahden viikon välein yhtenä päivänä ja käsittää omakotitalon ja kerrostalohuoneiston ylläpitosiivousta ja petivaatteiden vaihtoa. Työ sopii esim. lisätunneiksi muun työn oheen.

Tekijältä edellytetään hyvää organisointikykyä, nuhteetonta taustaa ja oman auton käyttömahdollisuutta. Kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi.

Palkkaus KIPA TES mukainen, lisäksi kilometrit verottajan ohjeistuksen mukaisesti.

Lisätietoja paikkaan liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.