(Poistunut julkaisusta)

Huoneistosiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa työtä? Meillä niitä on tarjolla! Etsimme 

KOKOAIKAISIA SIIVOOJIA MONIPUOLISIIN ASUINKIINTEISTÖJEN SIIVOUSTÖIHIN

pääkaupunkiseudun alueelle. Töitä on tarjolla asiakaskohteissamme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla, Nurmijärvellä, Klaukkalassa, Järvenpäällä, Kirkkonummessa, Lohjalla ja Porvoossa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 8-16.00, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä.

Työkuva on selkeäpiirteinen – siivoojana tehtäväsi on huoneistosiivous sekä asuinkiinteistöjen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Tämän lisäksi teet perussiivouksia. Työ on vauhdikasta ja vaihtelevaa. Meillä on sopivia kohteita jos kuljet julkisilla, jos olet valmis ajamaan työautolla tai jos haluat ajaa kohteesta kohteeseen omalla autolla – silloin saat palkan lisäksi myös kilometrikorvausta. Asuinkiinteistöjen sisätilojen siivouksen lisäksi meillä on myös palveluvastaavien työpaikkoja, joissa osan päivästä teet porrassiivousta ja osan ulkoaluetöitä samoissa kohteissa. Valinta on sinun.

Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun! 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten haethan tehtävää pikimmiten! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.