(Poistunut julkaisusta)

Huoneistosiivooja keikkahommiin!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Haetaan Rovaniemelle ahkeraa ja toimeentarttuvaa huoneistosiivoojaa Forenomille!

Haluatko olla osana todistamassa yhtä majoitusalan hienoimpia kasvutarinoita? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen osana tiivistä porukkaa huoneistosiivoojana!

Tärkeimmät tehtäväsi ovat Forenomin asuntojen siivous sekä uusiin asuntoihin liittyvät mahdolliset kalustustehtävät. Olemme pieni tiimi, joten mahdollisuuksien ja oman halukkuudesi mukaan tarjolla on myös muita vastuita perustehtävien lisäksi. Tehtävä on keikkaluontoinen, painottuen erityisesti iltapäivään 13-17 välille. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan vuoroja sinun menojesi mukaan, mutta toivomme joustoa myös sinun päästäsi työvuorojen suhteen. Haemme tekijää, joka voi olla osa meidän tiimiä pidempään ja, jolla on halua kasvaa organisaatiomme mukana.

Tarjoamme joustavan paikan kokeneessa ja ammattitaitoisessa tiimissä alan pohjoismaiden markkinajohtajayrityksessä. Oma auto ja ajokortti on tehtävässä välttämättömyys, auton käytöstä maksetaan luonnollisesti korvaus. Toimipisteesi sijaitsee Rovaniemellä, jossa teet yhteistyötä sekä toisen huoneistosiivoojan, aluevastaavan että myyntihenkilöiden kanssa.

Käy tutustumassa Forenomin porukkaan osoitteessa https://www.forenom.com/fi/meista/ sekä Twitterissä www.twitter.com/forenom ja LinkedIn: www.linkedin.com/company/forenom/ Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoon, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydettyä!

Klikkaa siis Hae tästä -painiketta ja kerro meille miksi tämä tehtävä on sinua varten ja mitä annettavaa sinulla olisi tulevalle työnantajallesi! Varaudu myös esittäytymään videohaastattelussa, sillä uskomme, että liikkuva kuva kertoo sinusta enemmän kuin 1000 sanaa hakemuksessa! Haethan pian, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja kaivatessasi tartu luuriin ja jätä soittopyyntö tekstiviestillä Baronan Palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemelle, p. 050 413 1220. Haun tiimoilta pääsemme syvällisempiin keskusteluihin kanssasi, jos ennen soittoasi olet jo tallentanut järjestelmäämme ansioluettelosi hakemuksineen ja palkkatoiveineen.

Tule inspiroimaan ja inspiroitumaan alati muuttuvasta asuntoalasta ja tuo rohkeasti mukanasi uusia näkökulmia! Aluevastaavan monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävä majoitusratkaisujen parissa odottaa ottajaansa!

Edellytykset työnsaannille: Asiakaspalveluasenne
Eduksi luettavat asiat: Auto