(Poistunut julkaisusta)

Huoneistoremontoija
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Kiinnostaako sinua olla osana rakentamassa tulevaisuuden Turkua? Haluatko vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä? Siinä tapauksessa sinä voit olla seuraava Baronalainen.

Teemme yhteistyötä useiden rakennusliikkeiden kanssa Turun talousalueella ja etsimme asiakkaillemme innostuneita ja toimeentarttuvia työntekijöitä.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme huoneistoremontoijaa monipuolisiin huoneistoremontteihin ja saneerauksiin. Työtehtävät vaihtelevat kohteiden mukaan. Kyseessä voi olla laminaatin asennus, tapetointi tai maalaus, välillä eteen saattaa tulla myös väliovien vaihtoja tai pienimuotoisia laatoitustöitä.

Menestyt varmasti tässä työtehtävässä, kun olet tarkka, oma-aloitteinen ja sinulla kokemusta edellämainituista työtehtävistä.

Aloitamme haastattelut tehtävään välittömästi ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jää miettimään, vaan hae Baronalaiseksi.

Baronasta saat luotettavan työnantajan, joka pitää sinusta huolta!

<u>Toivomme sinulta:</u>

voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

kokemusta rakennusalasta

hyvää asennetta työtä kohtaan

tarkkuutta ja joustavuutta

<u>Tarjoamme:</u>

mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä

kilpailukykyisen palkan

kattavan työterveyshuollon

laadukkaat ja kaikki työssä tarvittavat työvaatteet

Tule meille töihin! Katso tästä millaista on työskentely Barona Rakennuksella: https://www.youtube.com/watch?v=T-salV1f4ec&feature=youtu.be

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta tai puhelinhaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.