(Poistunut julkaisusta)

Huoneisto- ja kiinteistökorjauksen ammattilaiseksi Kojamolle
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Hei huoneisto- ja kiinteistökorjauksen tuleva ammattilainen! Etsimme nyt Kojamon teknisen isännöinnin tiimiin lisää virtaa. Haemme vakituiseen työsuhteeseen aikaansaavaa ja kehittämishaluista henkilöä koulutettavaksi teknisen isännöinnin tiimiin.

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tehtäviisi kuuluu huoneisto- ja kiinteistökorjausten toteuttaminen konsernin kiinteistöissä Uudenmaan alueella. Osallistut korjausten suunnitteluun, päivittäisten vika- ja vahinkotapausten selvittämiseen sekä korjaustoimenpiteiden teettämiseen kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Olet osa 9 hengen pääkaupunkiseudun teknisen isännöinnin tiimiä.

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

  • rakennus- tai kiinteistöalan koulutus
  • kokemusta kiinteistöjen korjausten tekemisestä tai teettämisestä sekä riittävää teknistä osaamista ja kustannustietoutta
  • halua ja kykyä oppia uutta sekä kehittää omaa ja yksikön toimintaa
  • voimassa oleva ajokortti ja käytettävissä oma auto tehtävän suorittamiseen

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa: Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624.

Haku toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 17.6.2019.