(Poistunut julkaisusta)

HUOMIO kaikki myyntityöstä kiinnostuneet kesähessut&helgat!
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Onko kesätyön hakeminen jäänyt viime tippaan? Ei huolta, sillä HIRMU:n kautta voit vielä löytää mukavia kesätöitä paikkakunnaltasi, joten jätä hakemuksesi heti! Enää ei ole aikaa mietiskellä.

 

Meidän kauttamme on auki useita erilaisia telemyyntitöitä ja myyntiprojekteja ympäri Suomea parhaissa työpaikoissa. Näissä töissä opit taatusti taitoja, jotka vievät sinut vielä pitkälle työurallasi ja elämässäsi. Voit edetä yrityksen sisällä ja pääset osaksi Suomen kesän parhaita tiimejä. Myyntiprojektit ovat vaihtelevia, ja pääset tekemään paljon muutakin kuin lehtien myyntiä.

 

Toivottavasti olet kesähessuna tai helgana kilpailuhenkinen, tiimityötaitoinen ja kaikille HIRMUystävällinen. Omalla tekemiselläsi pääset vaikuttamaan kesäansioiden määrään.

Avoimia työmahdollisuuksia tarjolla mm. seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Lahti, Salo, Turku, Vaasa ja Vantaa.

Jos olet vielä kesätöitä vailla ja myyntihommat tai niissä kehittyminen kiinnostaa, lähetä meille CV:si ja samalla esittelethän itsesi nettisivuillamme www.hirmu.fi/tyohakemus, niin palaamme sinulle asiaan ja vinkkaamme avoimista kesäduuneistamme. Vaihtoehtoisesti tylsien CV:den sijaan voit halutessasi laittaa itsestäsi videoesittelyn Whatsappiin numeroon 0442429928. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 20.6.2018.

 

Jäikö kysyttävää tai jokin asia mietityttämään? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen rekry@hirmu.fi