(Poistunut julkaisusta)

Huoltovastaava (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Hakuaika 07.01.2020 – 21.01.2020

Asiakasyrityksemme hakee nyt osaavaa ja toimeen tarttuvaa huoltovastaavaa vahvistamaan tiimiään.

Huoltovastaavana tehtäviisi kuuluu hitsauskoneiden, sähkölaitteiden ja muiden käsityökoneiden huolto sekä korjaukset. Työtä tehdään arkisin yrityksen toimipisteessä Vantaalla klo 8-16. Toimenkuva on uusi, joten pääset kehittämään sitä oman osaamisesi mukaisesti.

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta ja katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin tarkka ja järjestelmällinen työote sekä oma-aloitteisuus. Pidät vastuusta ja sinulla on halu kehittyä työssäsi. Olet kiinnostunut elektroniikasta ja sinulla on teknistä ymmärrystä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Sinut perehdytetään tehtävään, tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan positiivisessa työympäristössä. Saat mielenkiintoisen tehtävän laitteiden huollon, korjauksen ja testauksen parissa.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan asiakasyritykseemme. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta, p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.