(Poistunut julkaisusta)

Huoltovastaava - Biketeam Oy (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Aprilia, Vespa, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme kasvavaan joukkoomme HUOLTOVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Biketeam Oy:n palvelukseen.

Tehtävässä tulet vastaamaan Vantaan toimipisteemme huoltopalveluista kokonaisuudessaan. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, huolto- ja korjaustöiden vastaanotto sekä huoltokorjaamon töiden organisointi.

Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 10-18 sekä kevät/kesä lauantaisin klo 10-15.

Tehtävä edellyttää erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä hyvää paineensieto- ja päätöksentekokykyä.

Odotamme sinulta:
- hyvää teknistä tuntemusta (moottoripyörät/autot)
- suomen ja englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen)
- aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 24.9.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-16. Ei suoria yhteydenottoja Biketeamiin.