(Poistunut julkaisusta)

Huoltotyöntekijöitä (talvisesonki)
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein! 


Oletko itseohjautuva vuorotyövalmiudella varustettu tekijä?


Haemme nyt useita HUOLTOTYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaisiin työsuhteisiin vastaamaan junien käyttövalmiushuolloista talvisesongin ajaksi!


Työnsuorituspaikkana toimii Ilmalan varikko. Tehtävät pitävät sisällään junien sulatuksia ja myös mm. junien vesisäiliöiden täydennystä, istuinten vaihtoa, tuulilasien ja keulan ulkopesua sekä lehtitäydennyksiä.


Tehtävässä menestyminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, mutta keskiössä on oikea asenne ja kyky tehdä työtä itsenäisesti!

Työaika on 20-37,5h/viikko ja työt tehdään kolmessa vuorossa. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES. Työt alkavat joulukuussa ja kestävät maaliskuulle asti.


Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. 


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).