Huoltotyöntekijöitä Oulun alueelle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Etsimme nyt Kilpimaa Viemärihuollon kasvavaan joukkoon lisää huippuja tyyppejä Oulun alueelle!

Voit tutustua yritykseen tästä: https://www.kilpimaaviemarihuolto.fi/

Etsimme käytännön tekijöitä, jotka ovat innokkaita oppimaan uusia työtehtäviä eikä pelkää tarttua työn touhuun. Työnkuva tulee pitämään sisällään erilaisia huoltotöitä vesi- ja viemärijärjestelmien parissa. Olemme kiinnostuneita jo alalla työskennelleistä ammattilaisista sekä alasta kiinnostuneista aloittelijoista.

Toivomme, että sinulla olisi jo jonkinlainen perustuntemus viemärijärjestelmistä, mutta se ei ole edellytys. Tukenasi on kuitenkin ammattitaitoisista henkilöistä koostuva tiimi, jotka perehdyttävät sinut vielä tehtävään. Toiminta on käynnistämässä Ouluun hiljattain, joten töitä ei välttämättä ole aluksi jokaisena arkipäivänä, mutta lisääntyvät keväällä 2021.

Tarjoamme valitulle henkilölle vauhdikkaan ja joustavan työympäristön, missä puhalletaan yhteen hiileen. Tukenasi on huippu tiimi, joilta saat arvokasta ja monipuolista kokemusta ja tukea menestyäksesi työssä. Edellytämme hakijalta C-korttia sekä voimassaolevat työ- ja tieturvallisuuskortit katsotaan eduksi.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä saat Jennika Pasulalta, jennika.pasula@personalhuset.fi / 050 409 7304

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392443
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu