Huoltotyöntekijä
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2021

Haemme asiakkaallemme huoltotyöntekijää työsuhteeseen rakennustyömailla käytettävien hydraulisten nostimien huolto- ja asennustehtäviin.

Tehtävässä korjaat, huollat, asennat sekä kalibroit rakennustyömailla käytettäviä työlaitteita kuten esimerkiksi nostolava-autoja, kuukulkijoita, kurottajia, henkilönostimia, kuormaajia.

Työt edellyttävät ymmärrystä elektroniikasta, paineilmasta/pneumatiikasta, hydrauliikasta ja mekaniikasta. Voimassa olevia sähkölupia ei vaadita, mutta ovat ehdottomasti eduksi. Alan koulutus tai työkokemus vaaditaan.

Pidät työskentelystä erilaisten nostimien parissa. Olet huolellinen, omatoiminen ja tarkka työnjäljestäsi. Ratkot mielelläsi ongelmia ja etsit vikoja. Autat asiakasta suurella sydämellä.

Työssäsi kuljet päivittäin työpisteisiin asiakkaamme autolla, joten B-ajokortti Sinulla tulee olla. Työt sijoittuvat arkipäiviin ja päiväaikaan.

Työt alkavat heti sopiva henkilön löydyttyä. Työ lähtee määräaikaisena, mutta etsimme tässä tulevaisuuden vakituista työntekijää.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot