Huoltotyöntekijä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Etsimme nyt HUOLTOTYÖNTEKIJÖITÄ vesi- ja viemärijärjestelmien huolto- ja korjaustöihin!

Työnkuvasi tulee pitämään sisällään erilaisia huoltotöitä vesi- ja viemärijärjestelmien parissa. Arvostamme osaamista sukitustekniikasta sekä viemäritekniikan perustuntemusta, mutta aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä, sillä tukenasi on ammattitaitoisista henkilöistä koostuva tiimi, jotka perehdyttävät sinut tehtävään. 

Etsimme käytännön tekijää, joka on innokas oppimaan uusia työtehtäviä. Oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat ominaisuuksiasi. Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa / valmis suorittamaan työturva- sekä tieturvallisuuskortit ja C-ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme valituille henkilöille joustavan työympäristön, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Tukenasi on tiimi, jolta saat arvokasta ja monipuolista kokemusta ja tukea menestyäksesi työssä.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Työt alkavat kevään 2021 aikana sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä saat Hanna Pieskältä hanna.pieska@personalhuset.fi, 040 703 5730.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451992
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi