Huoltotyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Etsimme nyt Kilpimaa Viemärihuollon kasvavaan joukkoon lisää huippuja tyyppejä!

Työnkuva tulee pitämään sisällään erilaisia huoltotöitä vesi- ja viemärijärjestelmien parissa. Toivomme, että sinulla olisi viemärijärjestelmien perustuntemusta ja tukenasi on ammattitaitoisista henkilöistä koostuva tiimi, jotka perehdyttävät sinut tehtävään. Toiminta on käynnistämässä Ouluun hiljattain, joten töitä ei aluksi ole kokopäiväisesti, mutta lisääntyvät keväällä 2021.

Etsimme käytännön tekijää, joka on innokas oppimaan uusia työtehtäviä eikä pelkää käyttää erilaisia raportointiohjelmia. Oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat ominaisuuksiasi. Edellytämme hakijalta C-korttia sekä voimassaolevat työ- ja tieturvallisuuskortit katsotaan eduksi.

Tarjoamme valitulle henkilölle vauhdikkaan ja joustavan työympäristön, missä puhalletaan yhteen hiileen. Tukenasi on huippu tiimi, joilta saat arvokasta ja monipuolista kokemusta ja tukea menestyäksesi työssä.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä saat Jennika Pasulalta, jennika.pasula@personalhuset.fi / 050 409 7304

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392443
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu