(Poistunut julkaisusta)

Huoltotyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Etsimme nyt Kilpimaa Viemärihuollon kasvavaan joukkoon lisää huippuja tyyppejä!

Työnkuvasi tulee pitämään sisällään erilaisia huoltotöitä vesi- ja viemärijärjestelmien parissa. Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta, sillä tukenasi on ammattitaitoisista henkilöistä koostuva tiimi, jotka perehdyttävät sinut tehtävään. Työ on sesongista riippuen 1- ja 2-vuorotyötä.

Etsimme käytännön tekijää, joka on innokas oppimaan uusia työtehtäviä eikä pelkää käyttää erilaisia raportointiohjelmia. Oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat ominaisuuksiasi. Eduksi katsomme C-kortin sekä voimassaolevat työ- ja tieturvallisuuskortit. 

Tarjoamme valitulle henkilölle vauhdikkaan ja joustavan työympäristön, missä puhalletaan yhteen hiileen. Tukenasi on huippu tiimi, joilta saat arvokasta ja monipuolista kokemusta ja tukea menestyäksesi työssä. Työtehtävään perehdytetään hyvin.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä saat Jennika Pasulalta, jennika.pasula@personalhuset.fi / 050 409 7304

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä