(Poistunut julkaisusta)

Huoltotyöntekijä (3 tehtävää)
Helsingin kaupungin liikennelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

HKL on metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raideliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

 

Tule meille huoltotyöntekijäksi (3 tehtävää)!

Kunnossapidon yksikkömme mahdollistaa HKL:n tuottaman turvallisen, luotettavan ja ympäristöystävällisen matkustuskokemuksen varmistamalla, että kalusto ja infra pysyvät kunnossa.

Etsimme kesäkaudeksi 2020 huoltotyöntekijää Vallilan varikolle kiinteistöhuoltotiimiin. Työskentelet asentajien ja huoltomestarin apuna erilaisissa kiinteistöhuollon tehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa lamppujen vaihtaminen, siivous ja pienet korjaukset. Työkaluinasi ovat normaalit käsityökalut.

HKL palkkaa kesätyöntekijöitä ajalle 1.5.-30.0. enintään kolmen kuukauden ajaksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työpäiväsi sijoittuvat kello 07-15 välille.

 

Mitä haemme?

Haemme innokkaalla ja iloisella asenteella varustettua kesätyöntekijää. Olethan vähintään 18-vuotias.

 

Mitä saat meiltä?

Meiltä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja opit alan ammattilaisten tukemana. Pääset työskentelemään vaihtelevien tehtävien parissa ja näkemään miten sujuvaa joukkoliikennettä tuetaan taustalla. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

 

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltomestari Tapani Huhtinen kello 07-15 välillä. Voit olla Tapaniin yhteydessä puhelimitse: 0405737724.

Kurkista arkeemme @hklhst #meidänhkl www.hkl.fi