(Poistunut julkaisusta)

Huoltotyönjohtaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Asiakkaamme etsii huoltotyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereen alueelle. Yritys on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston varusteluun, varaosa- ja huoltopalveluihin. Yritys on pitkään toiminut alalla ja on vakavarainen toimija. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa.

Tehtävänkuvaus:

Huoltotyönjohtajana vastaat huollon töiden organisoinnista, materiaalihankinnasta ja toimit asentajien esimiehenä. Lisäksi vastaat asiakaspalvelusta huoltotoiminnan osalta ja tuotat tarvittavia raportteja toiminnasta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä aiempaa työkokemusta huoltotoiminnasta. Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä, vahvoja organisointitaitoja, paineensietokykyä sekä henkilöstöjohtamisen taitoja. Tehtävien lisäksi vastuullasi on raportointia, joten sinun tulee omata hyvät atk-taidot. Persoonaltasi toivomme avointa, ahkeraa ja motivoitunutta asennetta ja olet kiinnostunut huoltotoiminnan kehittämisestä.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen kilpailukykyisellä palkkauksella kannattavassa yrityksessä, jossa panostetaan laadukkaaseen asiakaspalveluun ja toimintaan. Ympärilläsi toimii avoin ja motivoitunut työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden työnjohtajien kanssa, ja työkaverit tukevat toisiaan työssä. Hyppää mukaan ammattitaitoiseen ja kehittyvään työyhteisöön! 

Hakuprosessi:

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen puh. 040 676 2121 tai HR-konsultti Mira Salomaa puh. 045 132 0405. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen mira.salomaa@workpower.fi.

Avainsanat: työnjohtaja, huoltotyönjohtaja, korjaamo, raskas kalusto, kokopäivätyö