(Poistunut julkaisusta)

HUOLTOTYÖNJOHTAJA (AMMATTIKEITTIÖLAITEHUOLTO)
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Etsimme asiakkaallemme, MV-Jäähdytys Oy:lle, huoltotyönjohtajaa ammattikeittiölaitehuoltoon Jyväskylässä sijaitsevaan toimipisteeseen.

Vuonna 1971 perustetun suomalaisen perheyritystaustaisen yhtiön palvelut keskittyvät ammattikeittiölaitteiden sekä kylmä- ja pakkastilojen, jäähdytyksen, lämmityslaitteistojen huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin.

MV-Jäähdytys Oy työllistää nykyään jo yli 160 alan ammattilaista Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Keski-Suomessa. Työnantajana MV-Jäähdytys Oy on kannustava, joustava ja turvallinen.

Työnkuvaus

Huoltotyönjohtajana vastaat päivittäisten työtilausten koordinoinnista ohjeistaen tiimissäsi työskenteleviä huoltoasentajia sekä hoidat myös tilausten laskutusta. Priorisoit ja aikataulutat vikakorjauksia ja suunnitelmallisia vuosihuoltoja olemalla asiakkaisiin yhteydessä. Jaat eteenpäin tiimiläisillesi päivän työtilauksia sekä toimit heille esimiehenä antaen taustatukea vastaten samalla heidän tehokkuudestansa. Lisäksi teet myös tarjouslaskentaa ja annat korjausarvioita asiakkaille.

Työ on pääsääntöisesti kenttätyön johtamista etänä toimistolta käsin toiminnanohjausjärjestelmän, puhelimen sekä muiden viestimien kautta. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8.00-16.00, 37,5 tuntia viikossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Tässä tehtävässä painoarvo on ihmislähtöisellä yksilöiden ja tiimin johtamisella ja sinulla on aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Ihmistuntemus, liiketoimintaymmärrys, paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky sekä esimerkiksi oma-aloitteellisuus työtilausten priorisoinnissa ovat tärkeässä roolissa tässä työtehtävässä. Omaksut uusia asioita nopeasti ja tietotekniset taitosi ovat vähintään kohtuulliset. 

Mitä katsotaan eduksesi hakiessasi tehtävään?

Aiempi esimieskokemus esim. työnjohtajan/työjärjestelijän tai tiiminvetäjän roolista katsotaan eduksi hakuprosessissa. Lisäksi erityisesti ammattikeittiöalan aiempi kokemus esim. huolto- tai asennustyöstä kentällä tai työnjohdosta on tietenkin etu tehtävässä menestymisessä. Myös muusta teknisen alan taustakokemuksesta kentältä tai työnjohdosta on selkeää hyötyä.

Mikäli kuitenkaan et omaa esimiestaustaa, mutta sinulla on silti vahva mielenkiinto tehtävään urakehityksesi kannalta, voit silti olla etsimämme henkilö. Tällöin kuitenkin omaat riittävästi kenttäkokemusta ammattikeittiöhuoltotoiminnasta tai esim. muulta tekniseltä alalta huoltotoiminnasta sekä tunnet muutoin ammattikeittiöalan palvelut ja toimintatavat. Lisäksi tunnistat, että yllä mainitut tehtävässä menestymisen edellytykset ja työnkuvaus tuntuvat sinulle sopivilta ominaisuuksiesi pohjalta.

Mitä työ tarjoaa sinulle?

Tarjoamme vakituisen työpaikan monipuolisella työnkuvalla erikoisalalla kasvavassa ja vankan taustan omaavassa yrityksessä, joka tukee sinua tehtävässä menestymisessä. Henkilökohtainen osaamisen jatkuva kehittäminen on esimerkiksi tärkeässä roolissa yrityksen toiminnassa. Toimit tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi kanssa ja saat tukea myös esim. teknisen tuen tiimiltämme. Avoimelle ja motivoituneelle työyhteisölle työn sujuvuus sekä työkaverien auttaminen ovat kunnia-asioita. Saat työpaikan, jossa rentoa ilmapiiriä ja ylpeyttä omasta työstä arvostetaan. Työnantaja tarjoaa myös kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja hae tehtävään! Lähetä työhakemuksesi nettisivujemme kautta palkkatoiveineen www.workpower.fi tai sähköpostilla elina.forssell@workpower.fi. 

Lisätiedot tarvittaessa:

  • HR-konsultti Elina Forssell, puh. 0407069967 / elina.forssell@workpower.fi
  • MV-Jäähdytys Oy: Ari Hirvonen, Huoltopäällikkö ammattikeittiöhuolto, puh. 050-0645015 / ari.hirvonen@mv-jaahdytys.fi

Asiasanat: Työnjohtaja, työjärjestelijä, tiiminvetäjä, vakituinen työ, suurkeittiö, ammattikeittiö, huoltotoiminta