(Poistunut julkaisusta)

Huoltotöiden vastaanottaja / Varastotyöntekijä, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Find out how easily you can reach your potential at BSH Home Appliances Group:
As a leading manufacturer of home appliances and solutions, we encourage commitment and open-mindedness among our employees. With our global brands Bosch, Siemens, Gaggenau and Neff as well as our local brands, our focus truly is on innovation. That does not just apply to our products and services, but also drives the way in which we cooperate, exchange ideas and organize our teams. Everyone is invited to make their individual contribution to our overall success. Join us now and give your career a home.

Etsimme nyt asiakkaallemme BSH Kodinkoneet Oy:lle toimeen tarttuvaa ja innokasta

Huoltotöiden vastaanottajaa / Varastotyöntekijää.

Haussa henkilö työskentelemään 2-3 arkipäivää Lauttasaaressa sijaitsevalla varastolla. Tehtävän on määrä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävän huhtikuun 2021 loppuun asti.

Työpäiväsi koostuu vaihtelevista työtehtävistä sekä huoltotöiden vastaanottamisesta. Tehtävääsi kuuluu olennaisesti Bosch, Siemens, Gaggenau ja Neff-kodinkoneiden huoltotöiden vastaanotto sekä kirjaus järjestelmiin korjaamollamme Lauttasaaressa.

Toivomme sinun olevan sopivasti oma-aloitteinen tekijä, joka tarttuu työtehtäviin innokkaasti ja rohkealla asenteella. Päivittäin luonamme vierailee asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, joten hyvä asiakaspalveluasenne on ensisijaisen tärkeää. Varastoltamme löytyy varmasti aina tehtävää, joten odotamme sinun myös tarttuvan niihin omatoimisesti. Aiempi kokemus huoltotöiden vastaanottamisesta on ehdottomasti suuri etu! Eduksi katsomme myös kokemuksen SAP ohjelman käytöstä sekä teknisen ymmärryksen laitteiden toimivuudesta.

Tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn voimakkaasti kehittyvän kansainvälisen yrityksen palveluksessa. Saat hyvän perehdytyksen ja tuen työtehtäviesi suorittamiseen sekä mukavat kollegat. Olet osa huoltotiimiämme ja vastaat tehtävässäsi huoltopäällikölle

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan puitteissa ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja valittu henkilö työllistyy Manpowerin kautta vuokratyösuhteeseen. Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin rekrytointikonsultit Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi, +358401679091 ja Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi, +358406310261.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.