Huoltoteknikko/Huoltonsinööri, Kajaani
Electric Scheider / Kajaani

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2021

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Yrityksessä työskentelee 144 000 työntekijää yli sadassa maassa, auttaen asiakkaita hallinnoimaan energiaa ja prosesseja turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Suomessa Schneider Electric toimii 20 paikkakunnalla ympäri maata. Työllistää yli 500 energianhallinnan osaajaa. Asiakkaita ovat esimerkiksi energia- ja verkkoyhtiöt, teollisuusyritykset, IT- yritykset, sairaalat ja terveysasemat, kiinteistönomistajat, rakennusliikkeet ja kotitaloudet. www.schneider-electric.fi

Haemme nyt kasvun tueksi lisää vahvistusta Schneider Electricin Kajaanin toimipisteeseen kiinteistöautomaation HUOLTOTEKNIKKOA/ HUOLTOINSINÖÖRIÄ

Huoltoteknikkona/ insinöörinä tulet toimimaan monipuolisissa tehtävissä kiinteistöjen energianhallinnan parissa ja kiinteistöautomaatioon liittyvien laitteiden ja järjestelmien huolto- ja ylläpitotehtävissä. Toimit osana pohjoisen tiimiä palvellen Kajaanin alueen asiakaskuntaa.

Odotamme sinulta

Kokemusta kiinteistöautomaation huolto -ja vikatehtävistä. Tärkeintä on ymmärrys sähkö, lvi ja huoltotekniikan osa-alueista. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvä olla tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta esim. automaatio, sähkö, LVI/IV alan perus tai insinööritason tutkinto. Hallitset tietotekniikan ja ymmärrät englantia kirjallisesti. Työssäsi kohtaat päivittäin asiakkaita ja asioit eri sidosryhmien kanssa, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelu - ja myyntihenkistä otetta. Työtehtävät ja tilanteet vaihtuvat nopeasti ja hyvät itsensä johtamistaidot auttavat organisoimaan tehokkaasti työpäiviä ja pysymään sovituissa aikatauluissa.

Arvostamme positiivista asennetta ja intoa työtä kohtaan sekä kykyä oppia uutta. Suureksi eduksi katsomme aiemman kokemuksen kiinteistöautomaatiosta sekä ohjelmoinnista.

Mitä tarjoamme?

Monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, asiantuntevan ja kannustavan tiimin kansainvälisessä kiinteistöhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Palkkaus määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Palkka koostuu kiinteästä kk-palkasta sekä kannustavasta tulos ja bonusmallista. Palkan lisäksi saat kattavan työterveyshuollon, kulttuuri, liikunta -ja lounasedut. Työssä on mahdollisuus käyttää yrityksen autoa, joten ajokortti on välttämätön.

Schneiderilla sanotaan, että Life is on, mikä tarkoittaa, että yritys haluaa tarjota mahdollisuuksia kaikille ja kaikkialla. Jokaisen työpanosta arvostetaan ja yksilöt nähdään osaavina, innovatiivisina tiimin jäseninä. Onnistumisten kautta sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi eteenpäin yhä haasteellisimpiin tehtäviin.

Kiinnostaako sinua uudet urahaasteet ja arvostatko edellä mainittua arvopohjaa?

Hae mukaan osaksi maailman vastuullisimmaksi valittua digitaalisia energia - ja automaatioratkaisuja tarjoavaa yritystä! Lähetä pikaisesti CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta. Kutsumme haastatteluun jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti.

Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland yhteistyössä asiakkaan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta konsultti Miia Tarvainen p. 040 5586523 / miia.tarvainen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1432534
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Miia Tarvainen (miia.tarvainen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Kajaani