(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko/Huoltoinsinööri Schneiderille
Schneider Electric Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi Schneider Electricin osaavaa tiimiä, jossa kannustetaan työntekijöitä kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat heidän asiakkaiden tulevaisuuden energiatarpeita parhaiten.

Haemme asiakkaallemme Schneider Electricille Espooseen HUOLTOTEKNIKKOA / HUOLTOINSINÖÖRIÄ.
Toimit työssäsi monipuolisissa tehtävissä kiinteistöjen energianhallinnan parissa ja rakennusautomaatioon liittyvien laitteiden ja järjestelmien ylläpito-, huolto- ja käyttöönottotehtävissä. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja kohtaat niiden aikana asiakkaita eri organisaatioista. Olet innostunut ja ylpeä omasta työstäsi ja ymmärrät oman roolisi merkityksen asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Pääasiassa teet töitä itsenäisesti, mutta tukenasi on aina asiantunteva Schneider Electricin tiimi.

Odotuksemme sinulle:

- tekninen koulutustausta (esim. LVI-, sähkö-, IT- tai rakennusautomaatio). AMK-tasoinen koulutus katsotaan eduksi.

- kokemusta vastaavista tehtävistä ja aiempaa ohjelmointi-, rakennusautomaatio- tai LVISA -kokemusta.

- hyvää englannin kirjallista ymmärtämistä

- vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä.

- järjestelmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä kantaa vastuuta.

Sinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn, vahvat tietotekniset taidot ja halua oppia uutta. Voit myös olla hiljattain valmistunut oman alasi tulevaisuuden osaaja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä kiinteistönhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Meillä tyytyväinen asiakas tarkoittaa myös sinulle lisäansioita ja huolehdimme sinusta tarjoamalla kattavat edut. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi Adeccon sivujemme kautta CV:n, hakemuskirjeen ja palkkatoiveen kera 29.2.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi tänään!
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Tomi Kolu, p. 040 640 3118 tai tomi.kolu@adecco.fi.