(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko/Huoltoinsinööri Schneider Electricille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme asiakkaallemme Schneider Electricille Huoltoteknikkoa / Huoltoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Kouvolaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti.

 

Odotamme sinulta:
- Teknistä koulutustaustaa esim. LVI-, sähkö-, IT- tai rakennusautomaatioalalta (AMK-tasoinen koulutus katsotaan eduksi),
- kokemusta vastaavista tehtävistä ja aiempaa ohjelmointi-, rakennusautomaatio- tai LVISA -kokemusta,
- hyvää englannin kielen taitoa (painotus etenkin kirjallisissa taidoissa),
- hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä,
- järjestelmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä kantaa vastuuta.Lisäksi odotamme hakijoilta valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, vahvoja tietoteknisiä taitoja sekä halua oppia uutta. Voit olla kokeneempi alan ammattilainen tai hiljattain valmistunut oman alasi tulevaisuuden osaaja.

 

Tehtäviisi kuuluu:
Tehtävässä pääset toimimaan monipuolisissa tehtävissä kiinteistöjen energianhallinnan parissa ja rakennusautomaatioon liittyvien laitteiden sekä järjestelmien ylläpito-, huolto- ja käyttöönottotehtävissä. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja kohtaat niiden aikana asiakkaita eri organisaatioista. Olet innostunut ja ylpeä omasta työstäsi ja ymmärrät oman roolisi merkityksen asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Pääasiassa teet töitä itsenäisesti, mutta tukenasi on aina asiantunteva Schneider Electricin tiimi.

 

Tarjoamme sinulle:
Monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä kiinteistönhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Meillä tyytyväinen asiakas tarkoittaa myös sinulle lisäansioita ja huolehdimme sinusta tarjoamalla kattavat edut. Onnistumisten ja kehitystoiveidesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Toimeksiannosta Adeccolta vastaa Senior HR Consultant Pietari Salmi, p. 0408204007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Hakuaika päättyy 23.06. Käsittelemme kuitenkin hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .