HUOLTOTEKNIKKO/AUTOMAATIO- JA SÄHKÖASENTAJA
Fredko Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Tehtävänäsi on toimittamiemme työstökoneiden ja -laitteiden huolto- ja korjaustyöt sekä niiden käyttöönotto ja käyttäjäkoulutus. Vastaat myös huoltokäyntien yhteydessä tapahtuvasta varaosamyynnistä.

Osaamistasi löytyy koneautomaation, elektroniikan ja numeriikan saralla sekä olet halukas tekemään myös mekaanisia huoltotöitä. Toimesi edellyttää kykyä itsenäiseen työhön ja oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Huoltotyöt tehdään pääosin asiakkaidemme tehtaissa, joten matkustat viikoittain Suomessa ja itämeren alueella sekä ajoittain myös päämiestemme koulutuksissa. Voit työskennellä asuinpaikkakunnastasi käsin. Sujuva englannin kielitaito on tarpeen päämiestemme edustajien kanssa työskennellessä.

Arvostamme työstökonealan kokemusta, mutta huomioimme vastaavaa kokemusta sekä myös vastavalmistuneet työssä oppimiseen. Tarjoamme käyttöösi täysin varustellun huoltoauton nykyaikaisine työkaluineen ja kilpailukykyisiä ansaintamahdollisuuksia. Tule kanssamme rakentamaan asiakaspalvelutiimistämme merkittävää toimintamme tukijalkaa.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Pasi Pitkänen, tel. 010-8391 222. Hakemukset sähköpostitse pasi.pitkanen@fredko.com palkkatoivomuksineen maanantaihin 15.4.2019 mennessä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1252449
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi