Huoltoteknikko
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2021

Haemme kasvavaan ja ammattitaitoiseen Caveritiimiimme huoltoteknikkoa. Meillä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaitosi kehittämiseen sekä takanasi on työyhteisön tuki. 

Tarjoamme monipuolisen ja juuri sopivasti haastavan tehtävän monipuolisessa Datasali- ympäristössä.

Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tässä tehtävässä pääset osaksi päivittäistä huoltotoimintaa, käsittäen huollot, korjaukset ja pienet lisätyöt, yhteistyössä työnjohdon kanssa.

Työskentelet kiinteässä toimipaikassa vuoron nokkamiehenä ja apunasi sinulla on aina työpari. Olet suorassa yhteydessä eri sidosryhmiin.

Nykyaikaisen laitoksen erilaiset sähköiset järjestelmät kuuluvat työnkuvaasi, sisältäen huoltokirjan ylläpitoa ja raportointia.

Tehtävässä menestyäksesi omaat halua kehittyä sekä oppia uutta sekä sinulta löytyy LVI- osaamista ja vähintään sähköasentajan perustutkinto. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen datasali-ympäristöistä, kiinnostuksen talo- ja kiinteistötekniikkaan LVI- sekä sähkön puolelta, kokemusta keskijänniteverkon 20KV puolelta, varavoimakoneista, UPS-järjestelmistä sekä hyvän It -osaamisen. Arvostamme englannin kielen taitoa.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, organisointikykyinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja ongelmanratkaisutaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 31.12.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Timo Henttonen p. 050 390 3167 tai sähköpostitse timo.henttonen@caverion.com  #LI-TN1

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot