Huoltoteknikko
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2021

Haemme kasvavaan ja ammattitaitoiseen Caveritiimiimme automaatio huoltoteknikkoa. Meillä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaitosi kehittämiseen sekä takanasi on työyhteisön tuki. 

Tarjoamme monipuolisen ja juuri sopivasti haastavan tehtävän Caverionin Pyramid- ja Drive–järjestelmien parissa. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja.

Tässä tehtävässä pääset vastaamaan rakennusautomaatiojärjestelmien huolto- ja viankorjaustehtävistä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy automaatioasentajan tai sähköasentajan koulutus. Eduksi katsomme automaatiotekniikan ja LVIS-prosessien tuntemuksen, sekä aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Arvostamme matkustusvalmiutta ja englannin kielen taitoa.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen ja työskentelet luontevasti myös paineen alla. Sinulla on taloudellinen ja tehokas työskentelytapa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukykyä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.7.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Joonas Oinonen, p. 050 440 2744 tai joonas.oinonen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-konsultti Laura Häyrinen 050 4701222 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot